Ook voor zakelijke klanten biedt Box Plaza vele mogelijkheden. Bent u een startende ondernemer en wilt u tegen een scherp tarief een geschikte ruimte huren voor uw archief of handelsvoorraad? Kantoor te klein geworden en geen ruimte voor uw archief? Als ZZP-er op zoek naar een ruimte, maar is het huren van een hele bedrijfshal overbodig?

Bij Box Plaza kunt u een opslagbox op maat vinden, om zo op een veilige en economisch aantrekkelijke manier uw bedrijfsmiddelen, materialen en benodigdheden op te kunnen slaan. De boxen bij Box Plaza zijn in maat verschillend en zo hebben wij voor elke ondernemer een box op maat.

Flexibiliteit

Door wisselende voorraadniveaus kan het zijn dat u op sommige momenten met uw bedrijf wat extra ruimte nodig heeft. Box Plaza biedt hier de mogelijkheden voor. Als bedrijf kunt u op een zeer flexibele manier uw bedrijfsmiddelen tijdelijk opslaan. Door de maandelijkse opzegtermijn kunt u dus snel wisselen in de extra ruimtemogelijkheden. Ook heeft u bij Box Plaza de mogelijkheid om gratis naar een grotere unit uit te wijken.

Droog, verwarmd, schoon en beveiligd

Bij Box Plaza staan u spullen altijd droog, warm, schoon en beveiligd opgeslagen. Door het veilige toegangscontrolesysteem en het camerasysteem kunnen wij garanderen dat u spullen zeer veilig kunnen worden opgeslagen. Ons terrein is toegankelijk via een schuifpoort die te openen is met uw persoonlijke toegangspas. Op het terrein aangekomen kunt u met dezelfde toegangspas de roldeur openen en het pand betreden. U kunt u auto gedeeltelijk naar binnen rijden en daarom overdekt in- en uitladen. Hier kunt u met de verschillende gratis te gebruiken transportmiddelen uw spullen naar uw eigen box brengen. Uw box is beveiligd met een uniek slot die alleen door u te openen is.

Extra toegangspassen

Als bedrijf is er ook de mogelijkheid extra toegangspassen te verkrijgen om op deze manier ervoor te zorgen dat ook de extra werknemers toegang hebben tot de box.