Particuliere opslag

 

Iedereen heeft wel eens te maken met een gebrek aan ruimte. Dit kan komen door het bezit van seizoensgebonden artikelen, een verhuizing, een verbouwing of gewoon omdat uw huis te klein is. Voor de tijdelijke of permanente opslag van uw inboedel kunt u terecht bij Box Plaza. Door de vele verschillende maten boxen kunnen wij altijd de juiste box voor u vinden. Dankzij de mogelijkheid om uw spullen op een nette manier op te slaan bij Box Plaza zult u thuis meer ruimte kunnen creëren en hierdoor heeft u de kans meer te genieten van de ruimte in huis!

Droog, verwarmd, schoon en beveiligd

Bij Box Plaza staan u spullen altijd droog, warm, schoon en beveiligd opgeslagen. Door het veilige toegangscontrolesysteem en het camerasysteem kunnen wij garanderen dat u spullen zeer veilig kunnen worden opgeslagen. Ons terrein is toegankelijk via een schuifpoort die te openen is met uw persoonlijke toegangspas. Op het terrein aangekomen kunt u met dezelfde toegangspas de roldeur openen en het pand betreden. U kunt u auto gedeeltelijk naar binnen rijden en daarom overdekt in- en uitladen. Hier kunt u met de verschillende gratis te gebruiken transportmiddelen uw spullen naar uw eigen box brengen. Uw box is beveiligd met een uniek slot die alleen door u te openen is.

Opslagadvies

Graag geven wij u bij het huren van een opslagunit het juiste advies. Na een afspraak bent u welkom bij ons en willen wij u graag een rondleiding geven en op kantoor alle opslagmogelijkheden bespreken, zodat wij een geschikte box voor u kunnen vinden. Blijkt er later dat u een grotere of kleinere opslagbehoefte heeft, kunt u kostenloos overstappen naar een grotere of kleinere box.

Welke box is voor u het meest geschikt?

S (Klein)

8per maand
  • 1-2 m2

M (Middel)

50per maand
  • 3-8 m2

XL (Groot)

150per maand
  • 9-16 m2

Beveiligde opslag

24/7 toegang

Elke grootte, elk budget

Maandelijks opzegbaar